BIJSCHOLINGEN

Wij bieden regelmatig bijscholingen aan, in samenwerking met Healthy Yoga, kijk op onze Facebook pagina vóór het meest recente aanbod.

 

Healthy Yoga geeft anatomie bijscholing en workshops bij docenten opleidingen en studio’s.

Liana is Yoga docente & Transformationeel coach. Yoga is voor haar een grote passie en ze heeft vele jaren ervaring in het lesgeven.

Joost is MFt Fysio-/manueel therapeut, Yoga & anatomiedocent. Hij werkt in een Nek, Schouder, Arm specialisten praktijk in Haren. Joost heeft een grote passie voor de bewegende mens. Hij combineert zijn jaren lange ervaring vanuit de fysio-/manueletherapie in de yoga.

Inhoudelijke omschrijving:

09:30 Binnenkomst, koffie, thee en een goed gesprek.

10:00 Start

12:30 Lunch

13:30 Vervolg

16:30 Afsluiting

 

 

Docenten: Liana & Joost van Healthy Yoga:
Healthy Yoga geeft anatomie scholing en workshops bij docenten opleidingen en studio’s.

Liana is Yoga docente & Transformationeel coach. Yoga is voor haar een grote passie en ze heeft vele jaren ervaring in het lesgeven.

Joost is MFt Fysio-/manueel therapeut, daarnaast is hij Yoga & Anatomiedocent. Joost heeft een grote passie voor de bewegende mens. Hij combineert zijn jaren lange ervaring vanuit de fysio-/manueletherapie in de yoga.

Ontwikkel je vaardigheden als yogadocent.
Als yogadocent ben je steeds vaker het aanspreekpunt voor mensen met uiteenlopende vragen over gezondheid. Dit is een mooie ontwikkeling. Hierdoor komt er wel steeds meer verantwoordelijkheid bij je te liggen om de functionele anatomie te begrijpen zodat yoga veilig en duurzaam kan worden beoefend voor mensen met of zonder klachten.

De scholingen van Healthy Yoga vergroot jou expertise en professionaliteit als yoga docent.

We zijn hetzelfde maar toch is elk lichaam uniek in zijn 

——————————————————————————————————————