Inschrijven

Om in te schrijven ga je naar de contactpagina.. Vul de velden in en vermeld in het tekst gedeelte dat je je wilt aanmelden. Je krijgt via de mail het inschrijfformulier toegestuurd. Print dit document, vul het in en stuur het samen met een pasfoto naar NamoNamah, oudeweg 22, 9608PM Westerbroek.

Toelatingseisen:

Minimaal HAVO, HBO werk- en denkniveau, intake gesprek op open dag of ander moment, minimaal 2 jaar Yoga ervaring bij een door de VYN erkende Yogadocent en motivatie.

Voorwaarden:

1. Je inschrijving is pas definitief als je het inschrijfformulier hebt ondertekend en het volledige bedrag, inclusief inschrijfgeld hebt voldaan. Wanneer de opleiding niet doorgaat (bijvoorbeeld bij te weinig aanmeldingen) wordt het cursusgeld direct teruggestort naar je bankrekening.

2. Wanneer je onverhoopt toch niet mee kunt doen, gelden de volgende restitutie voorwaarden:
– Annulering tot 1 maand voor aanvang van de eerste lesdag: 50% restitutie van het cursusgeld;
– Annulering binnen 1 maand voor aanvang van de eerste lesdag: 0% restitutie van het cursusgeld.
Verder is er geen restitutie van het cursusgeld mogelijk (ook niet gedeeltelijk).

3. De opleiding wordt afgerond met de uitreiking van een diploma mits voldaan is aan de volgende voorwaarden:
– minimale aanwezigheid van 85%;
– alle onderdelen met een voldoende afgerond.

4. Met het ondertekenen van de inschrijfformulier stem je er mee in zelf de volledige verantwoordelijkheid te dragen voor alle risico’s, blessures of schade die kunnen ontstaan door deelname aan het opleidingsprogramma. Verder verklaar je bewust en vrijwillig af te zien van toekomstige claims tegen NamoNamah of de docent, voor elke blessure of welke schade dan ook die je op zou kunnen lopen door aan het studieprogramma deel te nemen.

5. Als student aan deze opleiding ben je verplicht blessures die tijdens de opleidingsperiode ontstaan, eventuele zwangerschap en alle medische klachten die je deelname aan het programma kunnen beïnvloeden, zo snel mogelijk aan de docent van deze opleiding te melden.